6601rs12 ICT Services

Over mij

ICT

Mijn naam is Hans Groener. Sinds 1985 ben ik werkzaam in de ICT, voornamelijk in het bedrijfsleven als systeem- en netwerkbeheerder bij onder andere RTB Van Heugten (tegenwoordig onderdeel van Royal HaskoningDHV), de VARA (inderdaad ja, BNNVARA) en IDTV Film & Video Productions. En vanaf november 2016 dus onder de naam 6601rs12 ICT Services, omdat ik ook nog een persoonlijke website heb als Hans Groener.

Ervaring

Rare jongens, die werkgevers. Zitten kennelijk niet te wachten op iemand met mijn ervaring, of eigenlijk, van mijn leeftijd. Ze willen ook vrijwel altijd alles (36-40 uur) of niks, geen deeltijd.
Daarom heb ik besloten om zelfstandig door te gaan zodat ik mijn kennis en ervaring kan blijven inzetten. Ik blijf het interessant vinden en leuk om te doen; en dat is het belangrijkste. Ook voor u. Bel mij!

Tevreden klanten

Bovendien heb ik genoeg van het keurslijf van de werknemer; het is mooi geweest zo. En omdat ik vrijwel altijd intern op afdelingen automatisering en ICT heb gewerkt, is het zaak te bouwen aan een eigen netwerk en klandizie in Wijchen en omgeving. Ik wil mijn eigen werktijden bepalen en mijn eigen beslissingen nemen. En mijn eigen verantwoordelijkheden om tevreden klanten (of liever cliënten?) te krijgen en te houden.

Brede interesse

Mijn ervaring (en interesse) is voornamelijk in de breedte en niet zozeer in een specialisme. Dat is ook de reden waarom ik u kan helpen op vrijwel alle terreinen van uw ICT-huishouding. Met uw computer, uw smartphone en uw Wi-Fi, met de rest van het netwerk en uw randapparatuur, en met het aanleggen en aansluiten van alle componenten. Of met de keuze voor hardware en software, en het bouwen van uw website.

Ik ben inzetbaar voor zowel particulier, zzp’er, als voor de mkb’er. Bij u thuis, op het bedrijf, in the cloud en/of als uw virtueel assistent

Vraag of Probleem

Het kan mij in hoge mate irriteren als iets niet naar behoren werkt. Herkenbaar? Vaak weet ik snel een oplossing te vinden, soms duurt dat wat langer. Ik vind het leuk om te puzzelen en bijt mij vast in het probleem tot ik de uitkomst heb gevonden. In een enkel geval moet ik opgeven.

Het juiste adres

Als u iemand zoekt die op het merendeel van uw vragen over ICT een goed antwoord heeft, bent u bij mij aan het juiste adres: 6601rs12!

Over 6601rs12 ICT Services

Locatie

Geheime code? Da Vinci? Softwareversienummer? Nieuw model Audi? Jedi Master? Bijna goed, 6601rs12 is namelijk mijn postcode en huisnummer. Lijkt misschien wat lastig te onthouden (totdat je weet dat het een postcode en een huisnummer is) maar wel goed te vinden. Bovendien is mijn e-mail adres als gevolg daarvan een perfecte bepaling van wie en waar precies, van exact naar globaal: voornaam.achternaam@postcode&huisnummer.land. Iedereen op aarde kan mij lokaliseren.

Netwerk

Tegenwoordig heeft bijna iedereen een computer en/of smartphone die met het internet verbonden is. Veel mensen hebben het idee dat er een en ander te verbeteren is, en dat is vermoedelijk ook zo. Ik kan daarbij helpen. Ook de klein zakelijke gebruiker is bij 6601rs12 ICT Services aan het juiste adres.
Ik heb ervaring met computernetwerken met tientallen servers, randapparatuur, en honderden pc-gebruikers.

Antwoord

Heeft u ICT vragen of problemen? Ik heb waarschijnlijk antwoorden en oplossingen. Bent u niet tevreden met uw huidige ICT-partner? Probeer 6601rs12 ICT Services. Baat het niet, schaadt het niet.

Oplossing

Sommige vragen hebben geen antwoord, voor sommige problemen is geen oplossing. Een bug in de software kan ik niet doen verdwijnen, maar is wellicht te omzeilen met wat in het Engels een workaround heet en in het Nederlands een omweg, alternatief of tijdelijke oplossing.

Betaalbaar

Ik hanteer meerdere tarieven voor verschillende werkzaamheden, maar ik vermoed dat ik in de meeste gevallen een passende en betaalbare oplossing kan bieden. Een vaste prijsafspraak is ook mogelijk.
Los ik uw vraag of probleem niet op, dan geldt no cure, no pay

Coronacrisis

Tijdens de coronacrisis nam het aantal klanten drastisch af, zodat ik al snel de mededeling “N.B.: factuur vrijgesteld van OB o.g.v. artikel 25 Wet OB; vanaf 1 oktober 2021 geldt voor 6601rs12 ICT Services de nieuwe kleineondernemersregeling (KOR), en dus een vrijstelling voor de btw.” moest gaan toevoegen aan mijn facturen, omdat ik voor de belasting geen ondernemer meer was.
Aangezien het sindsdien niet verbeterd is, heb ik op 29 februari 2024 besloten dat ik daarom geen geld meer wilde besteden aan het hebben van een bankrekening en boekhoudsoftware.
Mijn KvK registratie heb ik ook niet meer nodig: uitgeschreven


Visitekaartje

Voorkant
Achterkant…

Afkortingen en Termen

Uit de Informatie en Communicatie Technologie.


Interesses en hobby’s:

ICT, fotografie, muziek, lezen, internet, astronomie, natuur, reizen, Europa, motorrijden en Formule 1.

Kernkwaliteiten:

Hulpvaardig Analytisch Nauwkeurig Systematisch  Geduldig Rationeel Onafhankelijk Empathisch Nadenkend Effectief Realistisch.
Oh ja, en betrouwbaar, integer en verantwoordelijk. Dus. Maar dat zult u proefondervindelijk moeten vaststellen.

Realiteit:

Ik zweefde niet, ik stemde Partij voor de Dieren. Totdat ik op 1 december 2020 hoorde dat deze partij van mening is dat olifant Buba, na dertig jaar bij circus Freiwald, beter af zou zijn in een nieuwe, vreemde omgeving, omdat sinds 2015 in Nederland – terecht – een verbod op het optreden en rondreizen met wilde dieren geldt. Lekker stug. Ik zweef weer.

Droom:

Wereldvrede, kennis, wijsheid, liefde, gezondheid en welzijn voor iedereen. En goed weer. Onhaalbaar en utopisch, dat ook. Blijven dromen dus.