SSDeal

Aanbieding • SSDeal

Alles Inclusief
Crucial MX500 2,5" 250GB
€ 189,-
Inbouw SSD + oude 2,5 inch HDD in externe behuizing met USB 3.0
Uw nieuwe SSD ingebouwd in uw desktop of uw oude 2,5 " laptop HDD in een compacte externe behuizing met USB 3.0 aansluiting

Of koop 'm zelf en laat mij 'm inbouwen voor €79,-

Complete Migratie

Volledige verhuizing van de data van uw Hard Disk Drive naar een Crucial MX500 SSD. Of, indien gewenst, een SSD van Sandisk, Samsung, of een ander merk naar keuze.

Dat betekent dat uw Windows of Mac OS installatie ongewijzigd blijft. U kunt gewoon door waar u gebleven was, alleen is uw computer veel sneller!

Uw nieuwe SSD monteer ik in uw desktop. Als u een laptop heeft bouw ik de oude 2,5" HDD in een compacte externe behuizing met USB 3.0 aansluiting, zodat u deze bijvoorbeeld kunt gebruiken als backup.

Reviews

Met een SSD is mijn laptop veel sneller…

Hans heeft mijn laptop nieuw leven ingeblazen door een SSD te installeren en de oude harddisk te clonen. Binnen een paar uur omgebouwd en ik kon verder waar ik gebleven was, alleen een stuk sneller.

Berno van Soest

Een SSD voor een heel redelijke prijs

Ik was eigenlijk van plan een nieuwe laptop te kopen maar ik twijfelde nog omdat het nogal een behoorlijke uitgave is en mijn huidige laptop net vier jaar oud is maar een beetje traag werd, totdat ik van iemand hoorde dat een SSD schijf je laptop een stuk sneller maakt .

Het kopen van zo een schijf valt nog wel mee maar hoe zet je hem er in en dan nog alles installeren.
Toen ik op internet keek om te kijken wat er aan schijven zoal te koop was kwam ik op de site van Hans Groener terecht.

Om kort te gaan ik heb met Hans gebeld en binnen twee dagen had hij mijn laptop van een SSD schijf voorzien maar dat was nog niet alles, alle software was mee verhuisd.
Toen ik de laptop op kwam halen heb ik ook nog een uitgebreide uitleg gekregen over hoe alles precies werkte.

Kortom als je een vertrouwd en kundig persoon zoekt voor al je computerproblemen en ook nog een hele vriendelijke man dan moet je bij Hans zijn.

En niet onbelangrijk al het bovenstaande voor een heel redelijke prijs.

Wim Verhagen

Voorbeelden compacte externe behuizing

Salcar Extern 2,5 inch schijfbehuizing met SATA 3 USB 3.0 Kabel
Salcar Extern 2,5 inch schijfbehuizing met SATA 3 USB 3.0 Kabel

Dat wil ik ook!

Your Name
Your Email
Your Phone Number
Keuze • Choice
Message