Remote Desktop Sessie

Remote Desktop • Extern Bureaublad • Hulp op afstand

Snel antwoord op uw vraag? Laat mij u helpen.

Kies uit de tabel de Engelse of Nederlandse versie van de gewenste Remote Access software, en mij op 06-53487742.
Of bel mij meteen, dan kunnen we samen de keuze maken en de installatie doen.

Vervolgens kan ik u op afstand helpen en is het probleem waarschijnlijk snel opgelost 🙂

Software English Nederlands Voorkeur
TeamViewer Download & Install Binnenhalen & Installeren 1
Chrome Remote Desktop * Access another computer Extern toegang tot andere computers 2
AnyDesk Download & Install 3
Windows Remote Assistance Start Menu > Run > MSRA > Enter Startmenu > Uitvoeren > MSRA > Enter 4
VNC® Viewer for Google Chrome™ Download & Install Extension 5
Remote Utilities Download & Install Agent 6
ServiceDesk Plus Download & Install 64-bit 7
Download & Install 32-bit 8
PocketCloud Windows Companion 9

* Vereisten: Google Chrome en een Google of YouTube account.