Remote Desktop Sessie

Remote Desktop • Extern Bureaublad • Hulp op afstand

Snel antwoord op uw vraag?

Laat mij u helpen.

Kies uit de tabel de Engelse of Nederlandse versie van de gewenste Remote Access software, en mij op 06-53487742. Of bel mij meteen, dan kunnen we samen de keuze maken en de installatie doen.

Vervolgens kan ik u op afstand helpen en is het probleem waarschijnlijk snel opgelost 🙂

Remote Desktop Session Software
EnglishNederlandsVoorkeur
Chrome Remote Desktop *Access another computerExtern toegang tot andere computers1
TeamViewerDownload & InstallBinnenhalen & Installeren2
AnyDeskDownload & Install3
Windows Remote AssistanceStart Menu > Run > MSRA > EnterStartmenu > Uitvoeren > MSRA > Enter4
VNC® Viewer for Google Chrome™Download & Install Extension5
Remote UtilitiesDownload & Install Agent6
ServiceDesk PlusDownload & Install 64-bit7
Download & Install 32-bit8

* Vereisten: Google Chrome en een Google of YouTube account.

AANSPREEKPUNT VOOR UW COMPUTERWENSEN EN ICT VRAGEN In WIJCHEN EN WIJDE OMGEVING, EN VERDER - MET REMOTE DESKTOP (EXTERN BUREAUBLAD)