Remote Desktop Sessie

Remote Desktop • Extern Bureaublad • Hulp op afstand

Snel antwoord op uw vraag? Laat mij u helpen.

Kies uit de tabel de Engelse of Nederlandse versie van de gewenste Remote Access software, en mij op 06-53487742.
Of bel mij meteen, dan kunnen we samen de keuze maken en de installatie doen.

Vervolgens kan ik u op afstand helpen en is het probleem waarschijnlijk snel opgelost 🙂

SoftwareEnglishNederlandsVoorkeur
TeamViewerDownload & InstallBinnenhalen & Installeren1
Chrome Remote Desktop *Access another computerExtern toegang tot andere computers2
AnyDeskDownload & Install3
Windows Remote AssistanceStart Menu > Run > MSRA > EnterStartmenu > Uitvoeren > MSRA > Enter4
VNC® Viewer for Google Chrome™Download & Install Extension5
Remote UtilitiesDownload & Install Agent6
ServiceDesk PlusDownload & Install 64-bit7
Download & Install 32-bit8
PocketCloud Windows Companion9

* Vereisten: Google Chrome en een Google of YouTube account.